på vej ud i det blå

8 uger gamle og klar til at udforske verden udenfor kennelen.

hvalp fra
team paka’s

Schæferhvalpe i den smukkeste klassiske farve – sort/brun – korthåret eller langstockhåret.
Dét er en Team Paka’s hvalp !

Team Paka’s sælger ikke kun hunde til schæferhunde-nørder,  men til mange forskellige mennesker. Jeg sælger selvfølgelig gerne hvalpe til folk med store ambitioner indenfor udstilling, avl og opdræt, men langt størstedelen af hvalpene går faktisk til familier, der “bare” ønsker sig en rigtig god hund.

Mine hunde er opdrættet, så de passer til alle, der er interesseret i at få en god schæferund. Ud fra min erfaring hjælper jeg med at udpege den helt rigtige hund til dig. 

 

Jeg har mange hvalpekøbere, som gerne vender tilbage, når den gamle hund er blevet for gammel eller måske er død. Jeg ser det som den højeste anerkendelse, at de igen vælger at købe hos mig.

Længere ned på denne side kan du se, hvilke hvalpe jeg har til salg i øjeblikket, og på siden “avlsnyt” kan du se, hvilke tæver der er parret, og hvilke jeg forventer vil blive det indenfor den næste tid. Da mit opdræt er 100% hobby-baseret, kan der sagtens være længere perioder, hvor jeg ikke har hvalpe. Skulle du få lyst at få en hvalp fra min kennel, kan jeg kun anbefale, at du tager kontakt og hører nærmere om, hvilke muligheder der er. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi og få en hundesnak…  I mellemtiden kunne du tage et kig på min anden hjemmeside: schæferhvalp.dk  Her kan du læse rigtigt meget mere om schæferhunden, schæferhvalpe, min kennel og alt hvad der ellers er godt at vide, når man går og drømmer om en lille ny schæferhvalp. God læselyst!

hvalpe haves til udlevering primo og medio januar 2023. se mere under avlsnyt

 

 Fra de to aktuelle kuld efter Team Paka’s Jolina og Team Paka’s Whitney er der p.t. følgende hvalpe, som ikke er reserveret:

2 normalt pelsede tæver og  2 langhårede tæver, som endnu ikke er reserveret. Den ene langhårede tæve ønsker jeg ud til nogen, som vil træne og udstille hende, da hun har rigtig meget potentiale. De andre ledige hvalpe kan man ligeledes bruge til det hele, men det er ikke et krav.

 

Nedenfor ses et af kennelens tidligere kuld – A-kuldet efter Team Paka’s Nastasja og Achilleus vom kapellenberg. Hvalpene er for længst flyttet til deres nye hjem, men filmen viser en typisk og dejlig situation, og det varer ikke længe, før der igen er liv og glade dage i huset.

mangler du lidt godt selskab ?

Under “avlsnyt” kan du se hvilke tæver jeg har parret, og hvilke jeg forventer vil blive det i den nærmeste fremtid.

Send mig en besked

9 + 6 =

hvad venter du på ?