på vej ud i det blå

8 uger gamle og klar til at udforske verden udenfor kennelen.

hvalp fra
team paka’s

Schæferhvalpe i den smukkeste klassiske farve – sort/brun – korthåret eller langstockhåret.
Dét er en Team Paka’s hvalp !

Team Paka’s sælger ikke kun hunde til schæferhunde-nørder,  men til mange forskellige mennesker. Jeg sælger selvfølgelig gerne hvalpe til folk med store ambitioner indenfor udstilling, avl og opdræt, men langt størstedelen af hvalpene går faktisk til familier, der “bare” ønsker sig en rigtig god hund.

Mine hunde er opdrættet, så de passer til alle, der er interesseret i at få en god schæferund. Ud fra min erfaring hjælper jeg med at udpege den helt rigtige hund til dig. 

 

Jeg har mange hvalpekøbere, som gerne vender tilbage, når den gamle hund er blevet for gammel eller måske er død. Jeg ser det som den højeste anerkendelse, at de igen vælger at købe hos mig.

Længere ned på denne side kan du se hvilke hvalpe jeg har til salg i øjeblikket og på siden “avlsnyt” kan du se hvilke tæver der er parret, og hvilke jeg forventer vil blive det indenfor den næste tid. Da mit opdræt er 100% hobby-baseret kan der sagtens være længere perioder hvor jeg ikke har hvalpe. Skulle du få lyst at at få en hvalp fra min kennel, kan jeg kun anbefale at du tager kontakt og hører nærmere om hvilke muligheder der er. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi og få en hundesnak…  I mellemtiden kunne du tage et kig på min anden hjemmeside: schæferhvalp.dk  Her kan du læse rigtigt meget mere om schæferhunden, schæferhvalpe, min kennel og alt hvad der ellers er godt at vide, når man går og drømmer om en lille ny schæferhvalp. God læselyst!

Langhårede tævehvalpe sælges

Jeg har i øjeblikket 2 langhårede tævehvalpe efter Team Pakas Xanthia og Yoris vom Osterberger-Land til salg.

Hvalpene bliver 8 uger den 22. april

 

 

KLIK på billedet ovenfor for at se flere billeder af de to hvalpe

hvalpe til salg efter Team paka’s dahlia

Jeg har hvalpe efter Team Paka’s Dahlia og Omen vom Frankengold. Der er 5 hanner og 2 tæver. Hvalpene er født den 14. februar 2020 og kan derfor flytte hjemmefra d. 10. april.
Der er en enkelt hanhvalp tilbage fra dette kuld til den rette køber (udstillingsinteresseret). Så kunne du ønske dig en hvalp fra dette kuld, så ring eller send mig en mail.

 

 

hvalpe til salg efter Team paka’s xanthia

Jeg har også hvalpe efter Team Paka’s Xanthia og Yoris vom Osterberger-Land. Der er 2 hanner og 3 tæver (heraf 2 langhårede). Hvalpene er født den 26. februar 2020 og kan derfor flytte hjemmefra d. 22. april. De to hanner sælges med krav om træning, udstilling og samarbejde. Hvis du er interesseret i en spændende kombination, så ring eller send mig en mail.

Billeder af hvalpene kommer senere her på siden.

 

 

mangler du lidt godt selskab ?

Under “avlsnyt” kan du se hvilke tæver jeg har parret, og hvilke jeg forventer vil blive det i den nærmeste fremtid.

Send mig en besked

7 + 8 =

hvad venter du på ?