Avlsnyt

Nedenfor kan du se, hvilke af mine tæver, jeg enten har planlagt kuld på, eller allerede har parret. Du vil også kunne blive lidt klogere på, hvilke tanker der ligger til grund for valg af faderen til de kommende hvalpe.  Har du lyst til at høre mere eller ønsker du at reservere en hvalp, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 Team Paka’s whitney har den 23.11.22 født 4 hanner og 5 tæver efter

VA(DK) Team Rapi Quoran.

Hvalpene er 8 uger gamle d. 18. januar 2023!

Team Paka’s whitney

HD A ∙ ED normal ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far:  VA Yoris vom Osterberger-Land
Mor: VA(DK) Team Paka’s Xanthia

team rapi quoran

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far: VA(DK) Thomsebo Shaun
Mor: Team Rapi Fulda

om dette kuld

Whitney er en herlig robust tæve, hvis mor er en af de allerbedste tæver, kennelen overhovedet har “lavet.” Whitney er aldeles ukompliceret og arbejder særdeles godt i alle discipliner. Whitney ejes af en norsk kennel og bor i normalt i Norge. Hun er så afbalanceret og velfungerende, at hun absolut ikke har problemer med at falde til, og fungerer perfekt rent socialt. Det er Whitney’s første kuld, men hun opfører sig som om, hun har prøvet det mange gange før. Hun er virkelig en formidabel mor!

Quoran er ligeledes en rigtig flot og velfungerende hund, så jeg tænker naturligvis, at der kan komme nogle rigtige pragteksemplarer ud af denne kombination – såvel hvad angår psyken som et smukt ydre! Begge forældre har desuden utrolig kraftige, mørke og udtryksfulde hoveder. Også disse hvalpe forventes at kunne bruges til det hele – d.v.s. brugsprøver, udstilling og samtidig være ideélle familiehunde.

Jeg håber, at der er nogle købere, som vil udnytte hundenes anlæg og udseende og bruge dem som aktive familiehunde. Dermed menes, at det ikke er et spørgsmål om enten/eller! En hund, der bruges til brugstræning og udstilling, bliver nemlig en rigtig god familiehund, fordi den er i fokus og får lejlighed til at bruge sine medfødte anlæg og instinkter. Det giver den ro og veltilpashed til at slappe af, når den er sammen med familien. Samtidig er det en tilfredsstillelse for opdrætteren, at avlsresultaterne – altså hvalpene – bliver brugt og vist frem – når man nu har anstrengt sig med at have højt kvalificerede avlstæver, som parres med ligeværdige hanner. 

va(NO) Team Paka’s Jolina har den 11.11.22 født

1 han og 4 tæver efter

va(DK) Team rapi quoran

Hvalpene kan således flytte hjemmefra

6. januar 2023

VA(NO) Team Paka’s jolina

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far:  Rustöl’s Goliath
Mor: VA1(DK) Team Paka’s Zofia

VA(DK) team rapi quoran

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far: VA1(DK) Thomsebo Shaun
Mor: Team Rapi Fulda

om dette kuld

Disse to forældredyr er anatomisk formidable, og hvalpene ser også rigtig lækre ud med masser af pels, kraft, charme og skønne hoveder. Der er to langhårede tæver. Jeg er ekstremt spændt på, hvordan hvalpene udvikler sig.

De to stockhårede (normalt pelsede) tæver ønskes ud i samarbejde med trænings- og udstillingsinteresserede, da det er de eneste tæver, jeg har indtil videre efter Jolina, som – efter min mening – er kennelens bedste tæve p.t. Derfor skal hun gerne kunne videreføres.