Avlsnyt

Nedenfor kan du se, hvilke af mine tæver, jeg enten har planlagt kuld på, eller allerede har parret. Du vil også kunne blive lidt klogere på, hvilke tanker der ligger til grund for valg af faderen til de kommende hvalpe.  Har du lyst til at høre mere eller ønsker du at reservere en hvalp, er du meget velkommen til at kontakte mig.


xanthia HAr den 16.04.21
født 5 hanner og 4 tæver efter
Zet vom Napte-Emmer-Eck

Hvalpene er 8 uger 11.06.2021

VA(DK+SE) Team Paka’s xanthia

HD normal ∙ ED normal ∙ IPO2 ∙ AK (SV) 
Far: VA Yuri vom Osterberger-Land
Mor: Greve Thessa

Zet vom Napte-Emmer-Eck

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP3 ∙ AK (SV)
Far:  Digger von Edelweiss
Mor: Thora vom Napte-Emmer-Eck

om dette kuld

Xanthia er en af kennelens aller bedste tæver. Hun var unghundevinder på HAS i 2016 og VA i Danmark og Sverige i 2019 og har i alt været udstillet 20 gange for 7 forskellige dommere og har stort set altid gået i toppen. Hun har givet smukke og velfungerende hvalpe, og forventningerne til dette kuld er derfor høje.

Zet er en overordentlig lovende avlshund, som jeg var vildt begejstret for allerede første gang, jeg så ham vinde en hvalpeklasse 9-12mdr. Han har sidenhen været udstillet mange gange – som regel som vinder, men altid i toppen. Han er udtalt harmonisk, typefuld og med en fremragende bevægelse. Han har i en ung alder bestået IGP3, hvilket bør være et positivt tegn på, at han fungerer godt arbejdsmæssigt. Hans afstamning er virkelig spændende og værdifuld.

Ud fra ovenstående forventer jeg, at der kommer hvalpe af høj kvalitet. Der vil nok fortrinsvis blive tale om hvalpe, hvor der vil blive stillet krav om træning og udstilling, da det er vigtigt, at afkommet får chancen for at komme igennem systemet i Schæferhundeklubben med henblik på videre avl. 


GUSTA har den 31.03.21
født 4 hanner og 3 tæver efter
kratmosens arnold.

Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra 26.05.2021.

Team Paka’s Gusta

HD normal ∙ ED normal ∙ UHP, FP, SG UHKL 
Far: Goran vom Bierstadter Hof
Mor: Team Paka’s Latoya

KRATMOSENS ARNOLD

HD B ∙ ED 0 ∙ IGP1 ∙ AK (DK)
Far:  VA Willy vom Kuckucksland
Mor: VA1(DK) Adler See Palme

Om dette kuld

Gusta er ud af et sundt kuld med mange røntgenfotograferede søskende. De er alle velafbalancerede i deres væsen og nervesystem. Der er en høj gennemsnitskvalitet på individerne i kuldet. Man kan kigge på Gekkos stamtavle, hvis man er interesseret i afstamningen. Gekko og Gusta er nemlig kuldsøskende og deler derfor stamtavle.

Arnold var yngstevinder på Hovedavlsskuet i 2019. Han har to søstre med A/0, og de er af høj anatomisk kvalitet som han selv. Arnold er desuden en herlig afbalanceret og omgængelig hund.

Jeg forventer mig derfor afbalancerede, sunde og smukke schæferhunde, som vil passe ind i mange familier. Hvalpene vil blive født hos ejeren i Skanderborg. Ejeren er tidligere opdrætter, så hvalpene vil få optimale betingelser og masser af menneskekontakt. Mor og hvalpe flyttes her til kennelen, når de skal chippes og bliver her frem til afhentning.

Dinah har den 26.03.2021 født 4 hanner (1 er langhåret) og 3 tæver efter team paka’s gekko.

Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra 21.05.2021.

Team Paka’s dinah

HD normal ∙ ED fast normal ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far:  Nex vom Osterberger-Tal
Mor: VA1(DK) Team Paka’s Java

team paka’s gekko

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP2 ∙ AK(DK/SV)
Far: Goran vom Bierstadter Hof
Mor: Team Paka’s Latoya

om dette kuld

Jeg glæder mig rigtig meget til endelig at have mulighed for at bruge Gekko i avlen. Andre opdrættere har givet utrolig positive tilbagemeldinger om hans afkom, som er rigtig velfungerende såvel på træningspladsen som i hjemmet. De er også kønne og bevæger sig med samme lethed og balance som han selv.

Dinah er en særdeles velfungerende og robust tæve på alle leder og kanter. Jeg forventer mig derfor nogle herlige hvalpe, som kan bruges til det hele. Derfor håber jeg, at der er nogle købere, som vil udnytte hundenes anlæg og udseende og bruge dem som aktive familiehunde. Dermed menes, at det ikke er et spørgsmål om enten/eller! En hund, der bruges til brugstræning og udstilling, bliver nemlig en rigtig god familiehund, fordi den er i fokus og får lejllighed til at bruge sine medfødte anlæg og instinkter. Det giver den ro og veltilpashed til at slappe af, når den er sammen med familien.