Avlsnyt

Nedenfor kan du se, hvilke af mine tæver jeg enten har planlagt kuld på, eller allerede har parret. Du vil også kunne blive lidt klogere på, hvilke tanker der ligger til grund for valg af faderen til de kommende hvalpe.  Har du lyst til at høre mere eller ønsker du at reservere en hvalp, er du meget velkommen til at kontakte mig.

dinah har født 3 hanner og 1 tæve den 10. april 2020

Hvalpene kan flytte hjemmefra den 5. juni 2020.

Team Paka’s Dinah

HD normal ∙ ED fast normal ∙ DNA ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far: Nex vom Osterberger-Tal
Mor: VA (DK) Team Paka’s Java

VA Henko vom holtkämper hof

HD normal ∙ ED normal ∙ DNA ∙ IPO3 ∙ AK-D
Far: Fight vom Holtkämper Hof
Mor: Keesha vom Holtkämper Hof

Om dette kuld

Jeg synes, at disse to hunde passer sammen på alle fronter: Eksteriør, pigment og karakter. De supplerer hinanden, og derfor har jeg store forventninger til, at det bliver rigtig godt! Også her to forældre med naturlig fasthed og masser af udtryk i deres hoveder.

Parret den 6. april 2020

Giovanna er drægtig og hvalpe forventes salgsklare primo august 2020, men du skal tænke på at blive skrevet op til en hvalp allerede nu, hvis du er seriøst interesseret i en af disse hvalpe. Der er nemlig stor efterspørgsel på hvalpe for tiden!

Team Paka’s Giovanna

HD normal ∙ ED normal ∙ DNA ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far:  Goran vom Bierstaedter Hof
Mor: Team Paka’s Latoya

Lucky-Luke vom Fichtenschlag

HD normal ∙ ED normal ∙ DNA ∙ IPO2 ∙ AK-D
Far:  VA Djambo vom Fichtenschlag
Mor: Xania von den Paderquellen

Om dette kuld

Grænserne er lukket p.g.a. Corona, og planerne med Giovanna måtte ændres, så hun kunne parres her i Danmark. Valget faldt på den kraftfulde og friske, “højavlsgrå” Lucky-Luke vom Fichtenschlag. Jeg synes, at Giovanna og Lucky-Luke supplerer hinanden godt: Jeg forventer at kunne fæstne gode, kraftige, udtryksfylde hoveder, som jeg vægter meget højt. Derudover har jeg absolut forventninger til, at afkommet vil få harmoniske bygningsforhold, god knoglekraft, smukt pelslag, gode led (HD/ED) og et herligt væsen med arbejdsglæde.

Det bliver spændende at se, hvor mange grå og hvor mange sort/brune, der kommer ud af parringen.

Tiana har født 2 hanner og 5 tæver d. 5. april 2020

Hvalpene er salgsklare d. 31. maj 2020.

Team Paka’s Tiana

HD normal ∙ ED normal ∙ DNA ∙ IPO 1 ∙ AK-D
Far:  VA Saabat von Aurelius
Mor: VA (DK) Team Paka’s Pandora

VA (S) Hassenkam’s jusi

HD normal ∙ ED normal ∙ DNA ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far:  Tito vom Finkenschlag
Mor: Hassenkam’s Caro

Om dette kuld

To dyr, som er solide i deres opbygning, naturligt faste og uden overdrivelser. Smukke farver og hoveder og udtryk, som jeg allerbedst kan lide det. Tiana har et dejligt væsen og Jusi ligeså. Jeg har fulgt ham fra hvalp, og han har altid været overbevisende. Han har “leveret varen” til mod-& kampdriftsprøverne i Danmark, Sverige og Tyskland helt ud over det sædvanlige. Jeg håber på én eller to afløsere for Tiana fra dette kuld.