Avlsnyt

Nedenfor kan du se, hvilke af mine tæver, jeg enten har planlagt kuld på, eller allerede har parret. Du vil også kunne blive lidt klogere på, hvilke tanker der ligger til grund for valg af faderen til de kommende hvalpe.  Har du lyst til at høre mere eller ønsker du at reservere en hvalp, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Zofia er 17.10.20 parret med achilleus vom Kapellenberg.

Hvalpe forventes født medio december.

VA2 (DK) Team Paka’s Zofia

HD fast normal ∙ ED normal ∙ IGP1 
Far:  VA Yuri vom Osterberger-Land
Mor: VA1 (DK) Team Paka’s Java

achilleus vom kapellenberg

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP3 ∙ AK-SVÖ
Far:  VA Dingo di Casa Mary
Mor: Ultime vom Kapellenberg

Om dette kuld

Zofias sidste kuld var Achilleus også far til, men det var medejerens kuld og derfor ikke i Team Paka’s navn. Resultatet har begejstret mig så meget, at jeg gerne ville lave samme kombination i eget kennelnavn. Afkommet har fået det bedste fra begge forældre, så jeg glæder mig virkelig til at se resultatet denne gang. 

Achilleus besnærede mig i den grad på Siegerschau 2019. Det skyldtes hans helhedsfremtoning, harmoni, kraft og hans utroligt smukke hoved. Jeg har siden set på billeder, at han præger sit afkom tydeligt. Jeg har tidligere i år haft to kuld med ham, som jeg indtil videre er OVENUD godt tilfreds med. Jeg har derfor høje forventninger til resultatet og håber, at der melder sig købere til hvalpene, som vil bruge dem aktivt i Schæferhundeklubben og være villige til at give alle aktiviteterne en chance. 

Tiana er d. 7. september 2020 parret med Lucky-Luke vom Fichtenschlag.

Tiana fødte d. 6. november, men desværre blev det kun til en enkelt overlevende hvalp efter kejsersnit. Den ene hanhvalp er lovet væk til en familie.

Team Paka’s tiana

HD normal ∙ ED normal ∙ IPO1 ∙ AK-D
Far:  VA Saabat von Aurelius
Mor: VA1(DK) Team Paka’s Pandora

Lucky-Luke vom fichtenschlag

HD normal ∙ ED normal ∙ IPO2 ∙ AK-D
Far:  VA Djambo vom Fichtenschlag
Mor: Tinka von den Paderquellen

om dette kuld

Jeg har tidligere i år haft et kuld med Lucky-Luke, som både jeg selv og ejerne af hvalpene er utrolig glade for. Der var både grå og sort/brune i kuldet, og de fungerer fantastisk godt både til træning og i hjemmene. 

Jeg forventer mig samme kombination af godt eksteriør og super god mentalitet i dette kuld, for begge forældre har det. Jeg håber også her, at der melder sig købere til hvalpene, som vil bruge dem aktivt i Schæferhundeklubben og være villige til at give alle aktiviteterne en chance.