Avlsnyt

Nedenfor kan du se, hvilke af mine tæver, jeg enten har planlagt kuld på, eller allerede har parret. Du vil også kunne blive lidt klogere på, hvilke tanker der ligger til grund for valg af faderen til de kommende hvalpe.  Har du lyst til at høre mere eller ønsker du at reservere en hvalp, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Team Paka’s Nastasja har den 23.12.23 født 3 hanner og 2 tæver efter

Va(SE) Team Cayira Odd

1 han og 1 tæve er langhårede

Team Paka’s nastasja

HD fast normal ∙ ED normal ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far: Goran vom Bierstadter Hof
Mor: VA1(DK) Team Paka’s Java

va(se) team cayira odd

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP1 ∙ VA1(SE) ∙ AK-D
Far: VA1(I) Groovy di Casa Massarelli
Mor: VA (N+SE) Team Cayira Enja

om dette kuld

Dette bliver Nastasjas fjerde kuld. Eller….. faktisk var der kun en enkelt hvalp i hendes første “kuld,” men det tæller alligevel som et kuld. Du kan læse mere om Nastasja på hendes egen side. Nastasja har allerede to super gode tæver, som kan bære hende videre. Team Paka’s Alexa er én af tæverne, og hun har lige haft sit første kuld skønne hvalpe her i vinter. Den anden tæve er Jaffa, som i øjeblikket er til uddannelse for at blive avlskåret. Nastasja er en super god mor, og hendes afkom er sunde og fungerer rigtig godt psykisk rundt omkring i deres hjem og på træningspladser rundt omkring i DK.  

Odd er en super flot han, som jeg havde fornøjelsen af at dømme i Sverige sidste år. Jeg dømte også en afkomsgruppe efter ham, som jeg var virkelig imponeret over. Odd blev senere på året VA1 på det svenske hovedavlsskue (SSM) for den tyske dommer, Torsten Kopp. Jeg har derfor længe haft Odd “på papiret” som en interessant han og så muligheden med Nastasja som helt oplagt. Jeg synes, at de to står rigtig godt til hinanden, og det gælder også for dyrene langt tilbage i deres respektive stamtavler. I dette kuld forventer jeg virkelig smukke, sunde og velfungerende hvalpe.

Hvalpene ser rigtig godt ud på nuværende tidspunkt. De har alt det, som man kan ønske sig for alderen, og de har den lækreste pels og flotte farver. Jeg håber virkelig på et par henvendelser fra folk, som vil bruge afkommet aktivt i vores system, så de kan blive trænet og udstillet målrettet.