Avlsnyt

Nedenfor kan du se, hvilke af mine tæver, jeg enten har planlagt kuld på, eller allerede har parret. Du vil også kunne blive lidt klogere på, hvilke tanker der ligger til grund for valg af faderen til de kommende hvalpe.  Har du lyst til at høre mere eller ønsker du at reservere en hvalp, er du meget velkommen til at kontakte mig.

ornella har født 2 hanner og 1 tæve den 1. august 2020

Hvalpene bliver 8 uger d.  26. september 2020 og kan da flytte hjemmefra.

Team Paka’s ornella

HD fast normal ∙ ED normal ∙ DNA ∙ IGP1 
Far:  Larry vom Bierstaedter Hof
Mor: Team Paka’s Dahlia

achilleus vom kapellenberg

HD normal ∙ ED normal ∙ DNA ∙ IPO2 ∙ AK-D
Far:  VA Dingo di Casa Mary
Mor: Ultime vom Kapellenberg

Om dette kuld

Det er Ornellas første kuld. Hun har sin IGP 1, men hun nåede ikke at blive kåret inden Corona-krisen, da alting lukkede ned et par dage før, hun skulle have været stillet. Men hun er særdeles velfungerende og vil blive kåret hurtigst muligt efter dette kuld.

Achilleus besnærede mig i den grad på sidste års Siegerschau. Det skyldes hans helhedsfremtoning, harmoni, kraft og hans utroligt smukke hoved. Jeg har siden set på billeder, at han præger sit afkom tydeligt. Ornella og han deler mange kvaliteter, så mon ikke det lykkes at fæstne en del med denne parring. Jeg har høje forventninger til resultatet og jeg håber, at der melder sig købere til hvalpene, som vil bruge dem aktivt i Schæferhundeklubben og være villige til at give alle aktiviteterne en chance. 

nastasja har født 6 hanner og 3 tæver d. 13. juli 2020

Hvalpene er 8 uger d.  7. september 2020 og kan da flytte hjemmefra.

Team Paka’s Nastasja

HD fast normal ∙ ED normal ∙ DNA ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far:  Goran vom Bierstaedter Hof
Mor: VA(DK) Team Paka’s Java

achilleus vom kapellenberg

HD normal ∙ ED normal ∙ DNA ∙ IPO2 ∙ AK-D
Far:  VA Dingo di Casa Mary
Mor: Ultime vom Kapellenberg

om dette kuld

P.g.a. et meget heldigt sammenfald kunne denne parring lade sig gøre, og det er jeg utrolig glad for. Jeg vil genbruge de fleste af ordene fra Ornellas forventede kuld med Achilleus: Achilleus besnærede mig i den grad på sidste års Siegerschau. Det skyldes hans helhedsfremtoning, harmoni, kraft og hans utroligt smukke hoved. Jeg har siden set på billeder, at han præger sit afkom tydeligt. Nastasja og han deler mange kvaliteter, så mon ikke det lykkes at fæstne en del med denne parring. Jeg har høje forventninger til resultatet og jeg håber, at der melder sig købere til hvalpene, som vil bruge dem aktivt i Schæferhundeklubben og være villige til at give alle aktiviteterne en chance.