Avlsnyt

Nedenfor kan du se, hvilke af mine tæver, jeg enten har planlagt kuld på, eller allerede har parret. Du vil også kunne blive lidt klogere på, hvilke tanker der ligger til grund for valg af faderen til de kommende hvalpe.  Har du lyst til at høre mere eller ønsker du at reservere en hvalp, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Team Paka’s Dahlia er den 30.08.21 blevet parret med

team paka’s gekko.

Hvalpene forventes at kunne flytte hjemmefra omkring årsskiftet.

Team Paka’s dahlia

HD normal ∙ ED fast normal ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far:  Nex vom Osterberger-Tal
Mor: VA1(DK) Team Paka’s Java

team paka’s gekko

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP2 ∙ AK(DK/SV)
Far: Goran vom Bierstadter Hof
Mor: Team Paka’s Latoya

om dette kuld

Jeg glæder mig rigtig meget til endelig at have mulighed for at bruge Gekko i avlen. Andre opdrættere har givet utrolig positive tilbagemeldinger om hans afkom, som er rigtig velfungerende såvel på træningspladsen som i hjemmet. De er også kønne og bevæger sig med samme lethed og balance som han selv.

Dahlia er en særdeles velfungerende og robust tæve på alle leder og kanter. Jeg forventer mig derfor nogle herlige hvalpe, som kan bruges til det hele. Derfor håber jeg, at der er nogle købere, som vil udnytte hundenes anlæg og udseende og bruge dem som aktive familiehunde. Dermed menes, at det ikke er et spørgsmål om enten/eller! En hund, der bruges til brugstræning og udstilling, bliver nemlig en rigtig god familiehund, fordi den er i fokus og får lejllighed til at bruge sine medfødte anlæg og instinkter. Det giver den ro og veltilpashed til at slappe af, når den er sammen med familien.