Avlsnyt

Nedenfor kan du se, hvilke af mine tæver, jeg enten har planlagt kuld på, eller allerede har parret. Du vil også kunne blive lidt klogere på, hvilke tanker der ligger til grund for valg af faderen til de kommende hvalpe.  Har du lyst til at høre mere eller ønsker du at reservere en hvalp, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Team Paka’s NASTASJA Er den 13.10.21 PARRET MED

WACRON del rione antico.

Nastasja er drægtig og hvalpene forventes født medio december!

Team Paka’s nastasja

HD fast normal ∙ ED normal ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far:  Goran vom Bierstaedter Hof
Mor: VA1(DK) Team Paka’s Java

wacron del rione antico

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP3 ∙ AK-D
Far: VA1 Gary vom Hühnegrab
Mor: Ginevra del Rione Antico

om dette kuld

Nastasja er en skøn hund, som arbejder rigtig godt i alle 3 discipliner. Hun har altid klaret sig godt på udstillinger og blev F4 på HAS i år. Hun har en stærk afstamning og har allerede leveret nogle herlige og smukke hunde i sine første kuld, hvoraf mange er røntgenfotograferet. Nastasja bor hos Annemarie og Erling på Sjælland i de skønneste omgivelser. Dette kuld bliver født hos Annemarie og Erling, og hvalpene vil være der sammen med deres mor i de første uger.

Wacron er italiensk opdrættet og gik V1 på det tyske Siegerschau i år. Han aflagde et fint gr. C og nedarver rigtig god sundhed, hvad angår HD og ED. Wacron har det smukkeste hoved og udtryk og opførte sig på alle måder eksemplarisk, da vi var på besøg; en rigtig herlig og tiltalende hund! Wacron fører mange hunde i sin afstamning, som har vist høj avlsværdi og flotte resultater.

Jeg er naturligvis af den overbevisning, at forældrene passer godt sammen, så der kan komme afkom, som både er kønne, sunde og velfungerende psykisk og arbejdsmæssigt. Også disse hvalpe forventes at kunne bruges til det hele – d.v.s. brugsprøver, udstilling og samtidig være ideélle familiehunde. Jeg gentager derfor, at jeg håber, at der er nogle købere, som vil udnytte hundenes anlæg og udseende og bruge dem som aktive familiehunde. Dermed menes, at det ikke er et spørgsmål om enten/eller! En hund, der bruges til brugstræning og udstilling, bliver nemlig en rigtig god familiehund, fordi den er i fokus og får lejlighed til at bruge sine medfødte anlæg og instinkter. Det giver den ro og veltilpashed til at slappe af, når den er sammen med familien. Samtidig er det en tilfredsstillelse for opdrætteren, at avlsresultaterne – altså hvalpene – bliver brugt og vist frem – når man nu har anstrengt sig med at have højt kvalificerede avlstæver og, som i dette tilfælde, kører rigtig mange km for at parre tæven optimalt.

Team Paka’s Dahlia har den 29.10.21 født 1 han og 3 tæver efter team paka’s gekko.

Hvalpene kan således flytte hjemmefra juleaftensdag :-))

Team Paka’s dahlia

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far:  Nex vom Osterberger-Tal
Mor: VA1(DK) Team Paka’s Java

team paka’s gekko

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP2 ∙ AK(DK/SV)
Far: Goran vom Bierstadter Hof
Mor: Team Paka’s Latoya

om dette kuld

Jeg glæder mig rigtig meget til endelig at have mulighed for at bruge Gekko i avlen. Andre opdrættere har givet utrolig positive tilbagemeldinger om hans afkom, som er rigtig velfungerende såvel på træningspladsen som i hjemmet. De er også kønne og bevæger sig med samme lethed og balance som han selv.

Dahlia er en særdeles velfungerende og robust tæve på alle leder og kanter. Jeg forventer mig derfor nogle herlige hvalpe, som kan bruges til det hele. Derfor håber jeg, at der er nogle købere, som vil udnytte hundenes anlæg og udseende og bruge dem som aktive familiehunde. Dermed menes, at det ikke er et spørgsmål om enten/eller! En hund, der bruges til brugstræning og udstilling, bliver nemlig en rigtig god familiehund, fordi den er i fokus og får lejlighed til at bruge sine medfødte anlæg og instinkter. Det giver den ro og veltilpashed til at slappe af, når den er sammen med familien.