Avlsnyt

Nedenfor kan du se, hvilke af mine tæver, jeg enten har planlagt kuld på, eller allerede har parret. Du vil også kunne blive lidt klogere på, hvilke tanker der ligger til grund for valg af faderen til de kommende hvalpe.  Har du lyst til at høre mere eller ønsker du at reservere en hvalp, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Team Paka’s dinah Er den 29.01.22 PARRET MED

Falkøen’s Bono

Dinah er godt drægtig, og hvalpene forventes født primo april !

Team Paka’s dinah

HD fast normal ∙ ED normal ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far:  Nex vom Osterberger-Tal
Mor: VA1(DK) Team Paka’s Java

falkøen’s bono

HD A ∙ ED 0 ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far: Goran vom Bierstadter Hof
Mor: Falkøen’s Sheeba

om dette kuld

Dinah er en skøn hund, som arbejder rigtig godt i alle 3 discipliner. Hun har en stærk afstamning over Team Paka’s Java, tidligere årsvinder i brugsklasse tæver og den ligeledes mentalt robuste Nex vom Osterberger-Tal. Dinah har allerede leveret nogle herlige og smukke hunde i sine første kuld.

Bono besidder selv nogle eksteriørmæssige kvaliteter, som han bevisligt giver videre til sit afkom. Jeg vil især fremhæve hans forpart og hans utrolig flotte over- og underlinje samt et korrekt lejret kryds. Det er detaljer, som er vigtige i forhold til Dinah, så jeg er dermed naturligvis af den overbevisning, at forældrene passer godt sammen. Mit håb og ønske er, at der kan komme afkom, som både er kønne, sunde og velfungerende psykisk og arbejdsmæssigt. Også disse hvalpe forventes at kunne bruges til det hele – d.v.s. brugsprøver, udstilling og samtidig være ideélle familiehunde.

Jeg håber, at der er nogle købere, som vil udnytte hundenes anlæg og udseende og bruge dem som aktive familiehunde. Dermed menes, at det ikke er et spørgsmål om enten/eller! En hund, der bruges til brugstræning og udstilling, bliver nemlig en rigtig god familiehund, fordi den er i fokus og får lejlighed til at bruge sine medfødte anlæg og instinkter. Det giver den ro og veltilpashed til at slappe af, når den er sammen med familien. Samtidig er det en tilfredsstillelse for opdrætteren, at avlsresultaterne – altså hvalpene – bliver brugt og vist frem – når man nu har anstrengt sig med at have højt kvalificerede avlstæver, som parres med ligeværdige hanner. 

Team Paka’s Jolina har den 01.03.22 født 4 hanner efter

va zet vom napte-emmer-eck

Hvalpene kan således flytte hjemmefra 26. april 2022

Team Paka’s jolina

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP1 ∙ AK-D
Far:  Rustöl’s Goliath
Mor: VA1(DK) Team Paka’s Zofia

zet vom napte-emmer-eck

HD normal ∙ ED normal ∙ IGP3 ∙ AK-D
Far: Digger von Edelweiss
Mor: Aiwa von Edelweiss

om dette kuld

Disse to forældredyr er anatomisk formidable, og jeg er ekstremt spændt på, hvordan hvalpene udvikler sig. Jeg havde håbet på, at der ville komme nogle tæver til at føre Jolina videre, men sådan skulle det heller ikke være denne gang.

Når der nu ikke er tæver, vil hannerne dog kunne blive ret interessante med den rette udvikling og lidt held. Derfor ønsker jeg, at et par af dem kommer til hundefolk med interesse i brugstræning, udstilling og avl.