Kennel Team paka’s

 

Kennel Team Paka’s ligger i Sønderjylland, lidt udenfor Haderslev.
Fredelige, landlige omgivelser er en perfekt ramme for mit opdræt af schæferhunde.

Kennelen drives af mig, Ulla Hansen, med god solid back-up af min mand, Poul Johnsen. Jeg er den drivende og faglige kraft og Poul “handyman”, hundefotograf,  web-master og meget mere…

Vi flyttede til stedet i 2007. Efter en omfattende renovering af bygninger og omgivelser og efter ombygning af den gamle stald, fremstår kennelen i dag topmoderne og godkendt til professionelt hundehold.

I det daglige passer vi vore job. Vi skal ikke leve af kennelen – den er og bliver blot vores store hobby og passion.

Ulla

 

Jeg har gennem årene opdrættet ikke færre end cirka 100 kuld. De har været fordelt på to kennelnavne: Først “Paka” og siden 2003 “Team Paka´s”.  Jeg er oprindelig uddannet lærer, men arbejder i dag deltids hos Haderslev-virksomheden Eldorado, der er Danmarks største grossist inden for udstyr til kæledyr.  Resten af tiden – døgnet rundt – bruger jeg på schæferhunde.

Jeg har været medlem af Dansk Kennelklub og af Schæferhundeklubben for Danmark siden 1986 og af den tyske schæferhundeklub (SV) siden 1988.  Jeg er endvidere uddannet FCI-dommer og har derfor ofte fornøjelsen at dømme schæferhunde til udstillinger, avlskåringer og skuer i både ind- og udland. 

Jeg har gennemført adskillige kurser,  bla. Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse med overbygning. Jeg har desuden været valgt til Schæferhundeklubbens Avlsråd 2008-2011 og igen i 2018 som næstformand.

facts

 

Her følger ganske kort om mit personlige erfaringsgrundlag og kennelens resultater. Men, inden da vil jeg dog fremhæve betydningen af alle de flittige, dygtige og loyale mennesker, som jeg samarbejder med. Man kan nemlig ikke som enkelt person opnå de resultater, som kennelen har opnået! Det er et team-arbejde, hvor alle bidrager, men hvor jeg dog er den ansvarlige for avlen! 

 

  • Jeg har selv aflagt prøver med mange af mine hunde. Helt fra laveste niveau (dengang hed det SLP 1 og 2, i dag hedder det Begynderprøver),  til højeste brugsprøver (IGP). 
  • Jeg er selv gået til avlskåring med mange hunde i både Danmark og Tyskland. 
  • Jeg har deltaget i brugsklassen på klubbens største avlsarrangement, Hovedavlsskuet (HAS) med mange af mine hunde, og det samme gælder i Tyskland på deres Siegerschau.
  • Jeg har deltaget på et utal af hovedavlsskuer med dyr i de yngre (yngste- og unghunde) klasser i Danmark og Tyskland og såmænd også i Sverige, Norge, Holland, Belgien og Østrig.
  • Jeg har opdrættet i alt 13 årsvindere på det danske Hovedavlsskue, og derudover utallige andre topplacerede.
  • Jeg har til dato opdrættet i alt 9 avlsklassedyr: Paka Torino og Paka Chiwas. Team Paka´s Hix, Canon, Pandora,  Annabell, Java, Zofia og Xanthia, hvoraf flere af dem har været AVKL 1 og VA1 (DK).
  • Både i Kennel Paka og i Team Paka´s har jeg opdrættet hunde, der har gået i ”bedste ring” på det tyske hovedavlsskue: Paka Chiwas, Torino og Roxana. Team Paka´s Hix, Daria, Canon, Larissa, Xanthia, Zofia og Java. Næstbedste ring har kennelen også haft hunde med i en hel del gange gennem årene. 
  • Kennel Team Paka’s har deltaget i konkurrencen om årets bedste opdrætsklasse på HAS flere gange med fine resultater og beskrivelser af grupperne.  En 2. plads blev det til i samme konkurrence i 2014 i Østrig. Highlights var HAS 2012 og HAS 2018, hvor vi vandt.